Image default
LifeStyle

Interviu cu Andreea Marin Banica

1.      Care este stilul de amenajare interioara preferat?

Stilul Philosophy mi se potriveste foarte bine, motiv pentru care aici ma simt ca la mine acasa. E o coincidenta interesanta: cu multi ani in urma ma aflam la Milano si ma indragosteam la prima vedere de mobila in stil minimalist de la Armani. Nu sunt un om snob, nu caut etichete sonore pentru lucrurile din viata mea, pur si simplu ceea ce am vazut atunci a vibrat in sufletul meu. Pe scurt, imbinarea dintre stilul minimalist si cel clasic, dar cu functionalitate in acelasi timp.

2.      Este posibil ca o anumita incapere din casa sa influenteze activitatea creatoare?

Da, cu siguranta. In atmosfera placuta a acestui colt din casa mea am avut inspiratia de a gandi proiectul de astazi dedicat mamelor. Nici nu este de mirare, nu? (rade) M-am gandit, de fapt, ca sunt binecuvantata, pentru ca exista atatea mame care intampina dificultati de multe feluri, care nu isi permit un colt al lor unde sa aiba liniste si inspiratie. Pentru ele am gandit un proiect care le pune la dispozitie pentru primul an trei centre de consiliere la Bucuresti, Ploiesti si Cluj, unde le asteapta gratuit oameni bine pregatiti care sa le asculte pasurile, sa le indrume: psihologi, psihiatri, experti in sanatate, pregatire profesionala, drepturile femeii, comunicare etc. Voi face si o comunitate virtuala a mamelor, un site dedicat care va raspunde multora dintre nevoile lor.

3.    Cum iti amenajezi casa de sarbatori si ce le transmiti cititorilor nostri pentru sarbatorile de iarna?

Desi este o casa care are inaltime, am preferat sa aduc de fiecare data de Craciun mai multi brazi mici, pe care sa ii decorez diferit pentru a crea zone cu teme diverse. Langa semineu gasesti un anumit tip de decoratiuni pentru sarbatori, langa pian te asteapta oraselul cu lumini discrete la ferestre, in care casutele sunt ninse, iar terasa te asteapta cu personaje de poveste luminate.

Multumim showroomului Phylosophy pentru sprijin!

 

Articole similare

Ne ajuti sa facem o fapta buna?

casamea.ro

Vacante cu pana la 50% reducere intre 13 si 16 martie la Targul de Turism al Romaniei

RL online

Casute inedite pentru animalele de companie

Elena Virlan

Lasă un comentariu