Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Interior proaspat si luminos

E drept ca fiecare anotimp aduce o stare noua si o multitudine de surse de inspiratie, incepand cu cromatica lui specifica, insa parca niciunul nu se compara cu vara! Da, stiu, nu e prima data cand iti vorbim despre felul cum schimbarile de sezon se pot reflecta in decorul de acasa. Si asta fara a fi necesar sa-ti redecorezi complet locuinta, desi, sa recunoastem, ar fi foarte placut!

Pentru un look proaspat, alatura culori pastelate si imprimeuri vesele

Ceea ce-ti propunem este sa surprinzi esenta – adica ceea ce aduce bun si frumos fiecare sezon – si sa o transpui in amenajare, pentru a pastra starea de bine pe care ti-o aduce. Cum sa faci acest lucru fara sa modifici radical decorul? In primul rand, ar fi indicat sa iti creezi un fundal neutru, o baza, pe care sa suprapui culori si texturi prin intermediul accesoriilor. In felul asta, poti face schimbari fara investitii majore. De exemplu, un interior axat pe finisaje naturale, lemn si bejuri calde poate fi oricand animat cu ajutorul unor textile colorate, pe care le poti inlocui in functie de sezon.

Asortate, dar nu chiar…

Daca iti surade ideea, pasul urmator este sa-ti alegi o tema. Fiind vorba de sezonul cald, trebuie sa fie una fresh si prietenoasa. Poti incepe cu nuantele pe care vrei sa le adaugi in decor. De exemplu, te poti inspira din cromatica florilor de sezon. Alege tonuri pastelate de roz, lila, vernil, dar si accente ceva mai intense de mov sau fucsia, iar apoi creeaza corespondente. Mergi pe imprimeuri diferite, dar in aceleasi culori. Combina pernute cu model floral cu altele care au imprimate pe ele buline sau dungi. Asorteaza-le cu draperiile, fata de masa sau tapiteria canapelei. 

Cumparand numarul de martie al revistei Domus, vei descoperi numeroase idei pentru casa ta.

Articole similare

Arhitectura minimalista la periferia unui oras brazilian

Madalina Constantin

Rafturi polivalente – solutii estetice de depozitare

Radu Vezure

Simplexio, o alternativa futurista la designul de interior contemporan

comunicat de presa

Lasă un comentariu