Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Interior cu finisaje medii

Gresia arata bine pe suprafete mari, daca este de la o anumita calitate in sus. Are un finisaj aparte, este un bun conductor in cazul in care optati pentru incalzirea prin pardoseala si poate e mai usor de intretinut. Daca – in schimb – optati pentru o gresie de proasta calitate, la care se adauga o manopera mediocra rezultata va arata pe masura – adica prost.

Mai sunt niste trucuri pe care le puteti folosi daca optati doar pentru gresie. Variati forma placilor in asa fel incat sa nu fie perfect uniforme. Inserati in desenul pardoselii si al peretelui strasuri de alta culoare, cu finisaje metalice lucioase. Puteti folosi gresie de aceeasi marime daca patternul este diferit.

In general, fotografiile pe care vi le aratam ascund multe indicii – dupa cum vedeti, aici s-a folosit cam aceeasi culoare peste tot; gresia este omniprezenta si totusi arata bine? De ce? Mesterii si proprietarii au fost foarte-foarte atenti la toate aceste detalii!

Si voi puteti avea o casa frumoasa, cu finisaje medii, daca coordonati cu atentie micile detalii pe care tocmai le-am enumerat.

Articole similare

Suplimentele MEDIEN HOLDING

RL online

5 idei de a decora cu dungi

Elena Virlan

Bucatarii la comanda Jolly Fun

Luana Ibacka

Lasă un comentariu