Image default
Home

Inspiratie Lego pentru orice casa

Inventate acum mai bine de 80 de ani de un tamplar din Danemarca, miniaturalele caramizi din plastic au incantat zeci de generatii de copii si au ramas unele dintre cele mai cunoscute si mai apreciate jucarii.

Adultii sunt deopotriva pasionati de piesele Lego si reusesc sa realizeze constructii inedite din micile caramizi colorate. Fascinati de infinitele posibilitati de asamblare ale pieselor Lego sunt si arhitectii, designerii de obiect si cei de interior. Atunci cand iti dai voie sa fii creativ devine usor sa treci de la masinute din Lego la decoratiuni de interior, si nu doar pentru camera copiilor.

Poti utiliza cu incredere piesele Lego pentru a imbraca un picior de veioza sau pentru a realiza o palarie colorata pentru o lampa. Caramizile Lego pot servi drept inspiratie si pentru realizarea unei noptiere, a unui dulap, a unui cuier, a unei masute de cafea sau chiar a mesei din bucatarie.

Poti opta pentru acest stil chiar daca nu esti pasionat de constructii Lego. Noi iti garantam ca prezenta coloratelor decoratiuni si obiecte de mobilier iti vor inveseli casa si iti vor face pofta de joaca.

 

 

Articole similare

Masuta de cafea transformata intr-o noptiera sic

Catalina Coca

Cum construim un dulap din gips-carton

Constantin Stefan

Culorile in dormitor

Simona Gheorghe

Lasă un comentariu