Image default
Home

Inspiratie geometrica pentru peretii casei tale

Geometria a fost dintotdeauna o sursa bogata de inspiratie in arhitectura. Cativa designeri s-au gandit sa preia formele geometrice si in decorarea peretilor, iesind din conventional si intrand in zona experimentelor.

De la cercuri si triunghiuri la linii drepte si forme abstracte, geometria ofera o multime de modele pe care le poti aplica pe pereti, pe tavan sau pe pardoseala, daca vrei sa iesi din monotonia formelor cuminti.

Ne place aceasta tendinta geometrica in design deoarece ofera multa libertatea de experimare prin forme, marimi si culori.

Te poti juca in voie trasand linii drepte pe pereti, delimitand cromatic zone si forme geometrice si atragand atentia in diverse puncte.

Poti merge pe linia cromatica a mobilierului cand alegi culoarea pentru formele de pe pereti sau poti adauga, intr-un decor sobru, culori puternice.

Modelele geometrice pe pereti si pe pardoseala ni se par energizante, moderne si tineresti, dar si extrem de usor de realizat in cadrul unei activitati de bricolaj.

Indiferent de formele geometrice pentru care optezi, noi suntem siguri ca Euclid, parintele geometriei, ar fi mandru de alegerea ta!

 

Articole similare

Tablii de pat: 15 modele

Catalina Coca

Dine With a Shine

casamea.ro

Idei utile pentru a masca aparatul de aer condiţionat

casamea.ro

Lasă un comentariu