Image default
LifeStyle

Inspirati adanc si scapati de gripa!

Perioada in care apare cu o frecventa crescuta infectia gripala este noiembrie-martie. Infectia gripala poate afecta orice persoana, insa riscul de a dezvolta forme clinice mai severe si de aparitie a complicatiilor este mai mare la copii, batrani si persoane cu imunodeficiente sau boli cronice.

Virusul gripal este contractat in principal prin inhalarea aerului contaminat de catre o persoana infectata, prin stranut sau tuse. Virusul este foarte contagios si se raspandeste usor, mai ales la persoanele tinere.

Ce puteti face?

Vaccinarea este solutia? Dar daca virusul sufera mutatii? Un mare segment al societatii este vulnerabil la contractarea virusului gripal. Trebuie sa fiti extrem de prevazator si sa va asumati responsabilitatea propriei sanatati. Nu doar ca va puteti proteja pe Dvs. impotriva gripei, dar puteti sa va asigurati ca membrii familiei Dvs. sunt puternici si sanatosi, adica mai bine pregatiti pentru a face fata epidemiilor de gripa sau alte boli sezoniere. Copiii astmatici sau cu alte afectiuni respiratorii comporta un risc ridicat de complicatii cu potential fatal cauzate de gripa.

Ce este Therapy Air®?

Zepter, prin intermediul cercetarilor de nivel mondial ale misiunii sale pentru sanatate si frumusete, a descoperit o solutie inspirata pentru a pastra sanatatea Dvs. si a familiei Dvs. Zepter va prezinta purificatorul care dezinfecteaza aerul. Therapy Air® si Therapy Air Plus® sunt sisteme revolutionare de filtrare a aerului, ce purifica si curata in mod eficient aerul din locuinta Dvs. de numeroase bacterii si virusuri, mucegai, poluanti, ciuperci si mirosuri neplacute, oferind aer sigur si proaspat, neutralizand amenintarea contractarii virusului gripal, precum si a unei intregi palete de afectiuni.

Cum functioneaza Therapy Air®?

Folosind un proces unic de purificare in trei pasi, Therapy Air® functioneaza atat la nivel biologic, saturand aerul cu molecule de ozon, cat si chimic, inlaturand bacteriile si poluantii. Primul filtru elimina majoritatea particulelor poluante. Aerul trece apoi printr-un proces complet de sterilizare in „camera de ozon”. Aici, are loc procesul microbiologic de purificare, indepartand orice component „viu” din aer, ca, de exemplu, virusurile, bacteriile, ciupercile etc. La final, catalizatorul inlatura ozonul rezidual si mirosurile neplacute, asigurand un aer pur si de calitate.

www.therapyair.com
www.therapyairplus.com

call-center 021/30.20.499
Bdul Unirii, nr 70, bl J4-J5, sect 3, Bucuresti

Articole similare

VEKA Romania lanseaza SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

comunicat de presa

Delicii si traditii de Paste

casamea.ro

Mobila Expo: targ de mobila, in martie, la Romexpo

casamea.ro

Lasă un comentariu