Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Inspira-te din liniile “curate” ale unui apartament ultra-modern

Minimalismul este apreciat de foarte multi tineri deoarece este usor de pus in practica, se preteaza atat spatiilor mici, cat si mari, fiind „compatibil” cu un stil de viata dinamic. Proprietarii acestui apartament de 92 mp sunt practic indragostiti de metropole, in special de Washigton DC. De aceea, peretii locuintei au fost decorati cu tablouri de diferite marimi ce „intruchipeaza” aglomeratia din orase. Calatoriile sunt si ele in preferintele lui Stefanie si Taylor, astfel ca veti descoperi si tablouri care ilustreaza harti topografice ale orasului Michigan sau Detroit. Indiferent ca este vorba de pasiune sau nu, „accesoriile” de acest tip sunt potrivite spatiilor moderne.

Per total, apartamentul este incapator, mai ales pentru cele doua persoane care il ocupa. In plus, un alt mare avantaj al sau este dat de ferestrele foarte largi care permit luminii naturale sa „invadeze” interiorul.

Daca in dormitor si living s-a mers pe un mobilier de culoare alba, in bucatarie el este preponderent negru. Cei doi proprietari au ales aceasta combinatie (alb&negru) deoarece, spun ei, aminteste de conceptul „ying&yang” din arta feng shui.

Design-ul minimalist si materialele de calitate transforma acest apartament intr-o oaza de evadare din jungla orasului.

 

Articole similare

Balanta 20-26 octombrie

Dani Belea

Decorarea unei scari spiralate

Laura Ilica

O garsoniera spatioasa si primitoare

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu