Image default
Amenajari Interioare

Inspira-te! 20 tablii de pat

Va propunem un set de 20 tablii de pat de unde te poti inspira, unele mai functionale decat altele sau pe care le poti realiza chiar tu, acasa. Iata si cateva directii de abordare.

 

1. Tactil! In principiu, este bine sa se ia in calcul si aspectul tactil pe care poate sa-l aiba o suprafata, fie ca senzatia pe care o da este o surpriza sau se poate “citi” cu ochiul liber, contribuind la crearea unei atmosfere generale. Tabliile moi, caci despre ele vorbim, merg foarte mult pe functionalitate, oferind un suport placut pentru spate si cap in cazul in care, sa zicem, obisnuiesti sa citesti des inainte de culcare. In plus, dau senzatia de camera confortabila, numai buna de somn.

 

2. Multifunctional! Ok, am vorbit cate ceva despre functiunea standard, insa nu spune nimeni ca e batuta in cuie si nu poti improviza. Poti sa folosesti o tablie de pat oricand pentru a monta corpurile de iluminat si pentru a masca firele electrice. Despre depozitare nici n-as mai vrea sa vorbim.

 

3. Aplicat! Tabliile de pat nu trebuie sa ocupe fizic mult loc. Daca te intereseaza doar aspectul estetic al unei tablii de pat, poti opta pentru aplicatii bidimensionale pe perete, fie ca vorbim de stick-ere, tapet sau chiar vopsea.

 

4. Alt film! Suna ciudat? Fac referire aici la tot felul de obiecte care pot fi puse in spatele patului si pot juca rolul de tablie. Poate ai cumparat candva o oglinda veche de la antichitati si inca nu i-ai gasit un loc. Sau nu ai spatiu de biblioteca si nu stii ce sa faci cu tot vraful de carti.

 

5. Eco! Lemn reciclat, europaleti, poti foloi orice poate primi o noua viata!

Articole similare

Decoruri pline de farmec, in stil country chic

Elena Virlan

Decor homey si atmosfera luminoasa intr-o casa din Spania

Elena Virlan

Tapet – dungi vesele pe pereti

Laura Ilica

Lasă un comentariu