Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Inox, sticla si alte tipuri de placari pentru pereti

Daca vrei sa-ti renovezi bucataria, ar trebui sa stii ca peretele din apropierea  blatului de lucru, cel pe care este asezat mobilierul, poate fi finisat si cu alte materiale, nu doar cu faianta.

PAL-ul melaminat

Se gaseste intr-o gama larga de modele, culori si imitatii. Se poate integra cu succes in orice stil de amenajare. Este un material rezistent in timp, simplu de intretinut, doar ca se zgarie usor. Daca alegi acest material pentru blatul de lucru si pentru peretele de deasupra acestuia, vei realiza un aspect unitar si armonios.

Sticla

Daca alegi acest material pentru placarea peretelui de langa blatul de lucru, va exista senzatia de spatialitate si luminozitate. In plus, sticla este eleganta, estetica si poti alege orice culoare pentru a fi in ton cu mobilierul.

Piatra

Prin designul deosebit, piatra ofera bucatariei un aspect inedit. Se recomanda in situatiile in care se gateste putin, deoarece grasimile si murdariile de orice fel se curata greu de pe acest tip de finisaj.

Varul sau vopseaua

Suna banal, dar simpla zugravire a peretilor poate contribui la crearea unei atmosfere specifice. De exemplu, daca alegi sa amenajezi bucataria in stil rustic, vei accentua impresia de natural varuind peretele de deasupra blatului. Chiar daca se murdareste, il poti zugravi ori de cate ori este nevoie, cu disconfort minim.

Metalul

Reprezinta o varianta mai mult decat avantajoasa deoarece este rezistent la apa, caldura si are un aspect impecabil. Deoarece creeaza impresia de rece, este indicat sa alegi piese de mobilier in tonuri calde.

Articole similare

Materiale de constructii noi pe care le poti utiliza si tu!

Ana Mincu

Parter + 1E 07042011

RL online

P+1E 0208

RL online

Lasă un comentariu