Image default
LifeStyle Retete

Inimioare aperitiv

Ingrediente:

• 250 gr margarina

• 1 lingurita ulei de masline

• 1 lingurita sare

• 1 lingurita otet

• 250 gr faina

• 30 gr mac

• 5 linguri sifon

• 50 gr cascaval

• 1 ou pentru uns

Timp de preparare: 60 minute

Dificultate: usor

Numar portii: 6

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un castron, adaugati margarina bucatele si amestecati bine. Adaugati cascavalul ras, uleiul, otetul, sarea si sifonul. Framantati cu mana pana veti obtine un aluat uniform (15 minute).

Se pune la rece 30 de minute, apoi intindeti o foaie pe planseta si decupati inimioare cu ajutorul unei forme.

Le asezati intr-o tava pe hartie de copt. La final inimioarele se ung cu ou, se presara mac si se coc la foc potrivit.

sursa: bebelu.ro

Articole similare

Cum transporti animalele de companie

Elena Virlan

Satul verde

Elena Virlan

Vanzari la export în crestere cu 5% pentru Arctic în primul semestru din 2009

comunicat de presa

Lasă un comentariu