Image default
Amenajari Exterioare Gradinarit

Ingrijirea perfecta a arbustilor si marginilor de gazon

Foarfecile cu acumulator GARDENA – Usoare si manevrabile!

Taiere confortabila, fara cablu de alimentare!

Pentru taierea gardului viu si ajustarea tufisurilor in forma dorita: Foarfeca de gard viu GARDENA Accu 80 (336 RON). Lungime de taiere 20 cm. 2 baterii reincarcabile Li-Ion. Timp max. de taiere: 80 min. Manerul poate fi inclinat si asezat intr-o pozitie comoda. Poate fi transformata in foarfeca de aranjat marginile de gazon. Lama se inlocuieste simplu, fara unelte. Complet cu incarcator de baterii si teaca de lama. Se poate monta maner telescopic oscilant.

Ideala pentru obtinerea unor forme precise: Foarfeca GARDENA pentru contur  – buxus – cu acumulator (252 RON)  Forma speciala a carcasei si lama de contur pentru taiere usoara si precisa = “principiul rasului in cap”. Are doar 600 g. Latime de taiere 8 cm. Timp de taiere: max. 45 min. 1 baterie reincarcabila Li-Ion. Lama se inlocuieste usor fara unelte. Distantare mare a lamelor pentru taiere eficienta, creanga nu aluneca. Complet cu incarcator de baterii si teaca pentru lama. Poate fi montat maner telescopic oscilant.

Set foarfeca pentru margini de gazon GARDENA Accu 60 (336 RON): contine 1 foarfeca cu acumulator (Li-Ion) pentru margini de gazon Accu 60 si 1 maner telescopic oscilant. Datorita manerului telescopic ( reglabil 85 – 120 cm); oscileaza in trepte de 45 grd pe fiecare parte) puteti taia marginile de gazon si plantele agatatoare de la nivelul solului fara sa va aplecati si puteti ajunge usor la gardurile vii inalte. Latime de taiere: 8 cm. 1 baterie reincarcabila Li-Ion. Timp de taiere max. 60 min. Performanta de taiere max.: 1.100 m

Foarfeca cu acumulator pentru margini de gazon Accu 80 (Li-Ion) (336 RON) – maner comod care poate fi inclinat si adaptat pozitiei naturale a mainii. Latime de taiere 8cm. Timp de taiere max. 80 min. Performanta de taiere max. 1.400 m. 2 baterii reincarcabile Li-Ion. Poate fi transformata in foarfeca pentru arbusti. Roti pentru deplasare si ghidare. Complet cu incarcator de baterii si toc pentru lama. Se poate adauga maner telescopic oscialnt pentru pozitie de lucru vertical.

 

Pentru detalii accesati www.gardena.ro

 

Articole similare

3 idei de design pentru o baie cu adevărat funcţională

casamea.ro

Camelia

Dan Mazilu

10 idei de a decora gradina cu dovleci

Elena Virlan

Lasă un comentariu