Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Influente toscane intr-o resedinta din sudul Spaniei

Este locuinta perfecta fie pentru un tanar cuplu sau o familie cu doi copii. Nici prea mare, nici prea mica, casa are cinci dormitoare si un living amenajate in stil toscan, o bucatarie relativ moderna in comparatie cu aspectul rustic al celorlalte camere, cinci bai, dar si o zona de dining si un birou.

Camerele sunt spatioase, aerisite, luminate – se remarca ferestrele specifice stilului, alaturi de arcadele care fac trecerea dintr-o zona intr-alta, dar si accesoriile precum covoarele tesute si corpurile de iluminat care te trimit cu gandul la casele de vacanta mediteraneene.

Dining-ul este poate cel mai reprezentativ pentru influentele din regiunea Toscana, o multime de elemente regasindu-se acolo: barnele de lemn de pe tavan, lemnul  masiv din care este realizata masa, candelabrul din fier forjat, dar si semineul.

Insa, poate cel mai mare atu al sau este terasa exterioara de unde pot fi admirate gradinile luxuriante si albastrul intens al marii. Terasa este o combinatie intre rustic si romantic. Lemnul masiv al structurii este „decorat” cu plante cataratoare oferind asfel o imagine idilica si feminina zonei de relaxare. De remarcat este si candelabrul din scoici care te introduce in atmofera mediteraneana.

Proprietatea este valorata la pretul de 11 milioane de dolari si are o suprafata locuibila de 895 metri patrati.

 

Articole similare

Apartamente de inchiriat in bloc nou

Luana Ibacka

Crashdown

RL online

Aproape de Bucureşti: locuinţă modernă, spaţioasă şi foarte frumos personalizată

casamea.ro

Lasă un comentariu