Image default
Amenajare bucatarie Practic

Înainte și după: 5 bucătării redecorate cu stil

Funcțional și stylish este rețeta succesului în materie de design interior, inclusiv pentru bucătărie. Probabil că de multe ori ți-ai imaginat că îți poți redecora bucătăria încadrându-te într-un buget minim și folosind doar elemente de decor care te reprezintă.

Acum te poți inspira de aici pentru a-ți pune în aplicare planurile. Cu siguranță vei găsi idei interesante!

1. O bucătarie simplă a devenit un spațiu mai primitor și mai luminos după ce a fost renovată cu marmură, mobilă albă, accente metalice și pardoseală din lemn. Un element de decor interesant sunt scaunele înalte care amintesc de stilul caselor de pe plajă.


2. O bucătărie rustică a fost decorată cu accente turcoaz și mobilă albă care a înlocuit-o pe cea cu nuanțe de lemn natural. Spațiul a fost modernizat, iar accesoriile din bucătărie sunt în ton cu decorul. 

3. Bucătăria acestei case construite în anii ’80 era supraaglomerată din pricina mobilei, iar spațiul părea mai mic și mai compact decât era în realitate. Redecorat complet, spațiul dispune de rafturi care permit amenajarea pe verticală, cu blat din marmură și accente metalice care se remarcă între piesele de mobilier albe. 

4. O bucătărie în nuanțe terne care a fost neglijată ani la rând a devenit luminoasă și mai spațioasă decât înainte. Pereții albi și mobila modernă creează un spațiu elegant și relaxant.

5. Bucătăria unei case construite în anii ’70 a fost renovată în stil total diferit de cel inițial. O canapea gri contrastează cu mobila albă, iar blatul elegant din centrul încăperii și corpurile de iluminat moderne adaugă profunzime spațiului cu pereți albi.  

Mai multe modele de bucătări mici cu imagini înainte şi după renovare găsiţi aici.

Sursa foto: www.housebeautiful.com

Articole similare

Reinterpretarea stilului traditional: 5 living-uri autentice

Catalina Coca

VIDEO. Primul castigator al concursului Casa Mea si Ideal Standard

casamea.ro

Bugetul pentru renovare

Dan Mazilu

Lasă un comentariu