Image default
Legislatie Solutii Constructive

In Domenii se cauta terenuri de 200 mp

Specialistii imobiliari spun ca zona este una preponderent de case, cu loturi greu de comasat, ceea ce a facut ca dezvoltarile de imobile noi sa fie putine la numar. Situatia terenurilor din zona Domenii se inscrie in trendul general pe aceasta piata, existand multe discutii, dar foarte putine tranzactii. „In ultimii 2 – 3 ani preturile au fost intr-o continua scadere, iar in ceea ce priveste cererea, se cauta loturi mici de 200 mp pentru constructii individuale”  spune Violeta Anghel.

Preturile cerute pentru loturile libere sunt oscilante si putem vorbi de valori cuprinse intre 350  si 1.000 euro/mp, in functie de amplasare si de cat de mult se poate construi pe ele. „Desi valorile de tranzactionare au suferit corectii de aproximativ 10 – 20%, cumparatorii nu sunt convinsi inca sa actioneze” completeaza Cristian Ustinescu, Investment Director, DTZ Echinox 

In cartier, un segment care a cunoscut o oarecare dezvoltare in ultimii ani este cel al spatiilor office, care a adus o influenta pozitiva asupra intregii zone in general. De exemplu, in zona Clucerului, isi desfasoara activitatea in mare parte clinici medicale si alte tipuri de servicii premium. Cu toate acestea, cartierul nu este considerat a fi unul de business, ci unul preponderent rezidential.

Material preluat din revista Planul Casei Mele.

Articole similare

Tot ce trebuie sa stii despre centura casei

Dan Mazilu

Bucură-te de mai multă lumină naturală cu noua generație de ferestre de mansardă de la VELUX

casamea.ro

Cum poti folosi OSB-ul ca finisaj in interioare

casamea.ro

Lasă un comentariu