Image default
Amenajari Interioare

In cautarea celui mai bun aspirator

Daca doresti sa folosesti aspiratorul pentru curatenia generala, alege un model care permite spalarea geamurilor, samponarea covoarelor, curatarea mochetei, a tapiteriei si aspirarea lichidelor. Pentru a aspira lichidele, este necesar sa setezi o treapta de putere mai mare decat cea normala pentru praf. Nu vei mai fi nevoita sa apelezi la carpe sau mop pentru a usca suprafata.

Filtrul HEPA (high efficiency particulate air filters)

Praful si bacteriile provoaca probleme multor persoane. Acest filtru sigura o absorbtie de peste 99% a particulelor cu dimensiuni mai mari de 0,3 microni. Astfel, sunt captati parazitii microscopici nocivi pentru om, care declanseaza alergii respiratorii.

Nivelul de zgomot

Nimeni nu este incantat de zgomotul pe care il produce un aspirator in timpul functionarii. Specialistii s-au gandit si la acest aspect, creand modele mult mai silentioase, cu motorul bine izolat fonic. Acest lucru nu ii scade capacitatea, ci il face mai usor de tolerat de cel care il utilizeaza, precum si de membrii familiei. Un aspirator silentios are aproximativ  69 db.

 

Atentie!

Puterea motorului nu este direct proportionala cu puterea de absorbtie. Ceea ce da randament unui aspirator este puterea de absorbtie. Valorile incep de la 330 W si sunt in continua crestere.

Articole similare

Apartament practic pentru un cuplu cu doi copii

Elena Virlan

Top 10 bai contemporane. Sunteti curiosi sa vedeti cum arata?

Elena Virlan

O mini-locuinta intr-un spatiu sub 10 mp

Ana Mincu

Lasă un comentariu