Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Imprimeurile zebra in amenajarile de interior

Imprimeurile zebra sunt foarte eye-catchy, adica imediat iti atrag atentia, de aceea mare atentie cum si, mai ales, cat le folositi. Acest model este asemanator celui in dungi, desi liniile sunt un pic mai curbate. De asemenea, grosimea dungilor difera de la caz la caz, dar toate au acelasi efect „ halucinant”  asupra privirii.

Desi combinatia alb&negru este ideala, imprimeul zebra se intalneste si in alte culori. Noi va recomdam sa ramaneti la combinatia clasica sau eventual una neutra, crem&alb. Fiind vorba de un pattern incarcat este de preferat sa il utilizati doar la nivelul unui singur finisaj sau al accesoriilor.

De exemplu, un tapet cu model zebra poate fi aplicat pe un perete cu o suprafata medie sau mica cum ar fi cel de pe hol sau cel din spatele patului. Tot in dormitor putem intalni un covor central, un taburet sau un fotoliu, toate avand acelasi model „animalic”.

In living, canapeaua poate fi decorata cu perne alb&negru sau cu tablouri care amintesc de simpaticul animal. Practic, folosit intr-o cantitate mica, acceptabila, imprimeul de tip zebra poate aduce o tenta retro interiorului sau una eleganta, fiind de multe ori asociat cu amenajarile luxoase, extravagante.

 

 

Articole similare

Mobilier profesional pentru spatiile publice

Luana Ibacka

Prezentare proiecte realizate de arhitecta Alexandra Antohi

Luana Ibacka

Lumina si transparenta la mansarda

VELUX

Lasă un comentariu