Image default
Amenajari Interioare

Imprimeurile florale in amenajarile de interior

Imprimeurile florale se integreaza cu usurinta in casa noastra, indiferent de stilul de amenajare abordat. Trebuie doar sa tii cont de paleta de culori folosita, de marimea si modelul florilor, de texturi si, de asemenea, de obiectele pe care doresti sa le „inflorezi”.

1. Florile de iasomnie curgatoare ofera o eleganta aparte acestui paravan. Iar culorile se intrepatrund armonios, incat orice colt se transforma intr-un spatiu misterios si boem in acelasi timp.

2. Aceste flori „3D” aplicate pe pernele decorative dau viata living-ului tau. Sugestia noastra este de a le strange pe toate intr-o parte pentru a forma un aranjament floral mai amplu.

3. Cine credea ca tapetul este doar pentru pereti, se insala. Iata cum poti tranforma un rulou simplu intr-un accesoriu chic pentru casa ta. Fiind o suprafata relativ mic, poti investi intr-un tapet scump.

4. Cu ajutorul unui sablon floral si al unei vopsele pentru textile poti face lucruri mari! Decoreaza draperiile si pernele si vei obtine un look personalizat.

5. Schimba imaginea banala a bibliorafturilor cu un puzzle floral, realizat tot din tapet.

6. Tot cu ajutorul unui tapet iti poti transforma holul de la intrare intr-o florarie! Alege un model „bogat” si vei crea o iluzie jucausa deoarece vei pierde din vedere locurile unde sunt montate cuierele.

7. Cateva scaune simple pot fi reinventate daca alegeti sa acoperiti spatarul cu o hartie cu model floral. Este un mod prin care camera nu este incarcata vizual.

8. Pentru urmatorul proiect trebuie sa apelati la un specialist sau artist. Alegeti un model floral preferat- chiar si o singura floare- si realizati o pictura pe un perete alb.  

9. Florile invioreaza orice birou, insa nu este neaparat nevoie ca ele sa fie naturale si frumos aranjate intr-o vaza. Aplica tapet floral pe suprafata acestuia, peste care se aseaza sticla transparenta. Efortul merita, deoarece rezultatul este pe masura asteptarilor.

10. O comoda are parte de un „lifting” substantial prin aplicarea unui tapet floral care o transforma in piesa centrala din dormitor.

Sursa foto: www.marthastewart.com

Articole similare

Textile pentru o casa de aristocrati

revista Caminul

Tapet cu imprimeu floral pentru un decor reconfortant

Elena Virlan

Se poate trai bine intr-un apartament mic. Iata dovada!

Elena Virlan

Lasă un comentariu