Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Imprimeuri florale pentru dormitoare cu sarm

Elementele decorative cu motive florale si cele de inspiratie marina sunt cele mai potrivite pentru a redecora casa in perioada verii.

In acest material ne oprim la cele dintai, mai exact, la imprimeurile florale. Acestea se pot regasi si la finisaje (de exemplu, tapet cu motive florale) sau mobilier, insa au un farmec aparte atunci cand sunt utilizate la textile: covoare, perdele, draperii, pernute decorative, asternuturi pentru pat etc.

Citeste si: Imprimeurile supradimensionate: moderne si captivante

Desigur, alegerea imprimeurilor se face dupa preferintele fiecaruia, insa trebuie tinut cont de cateva aspecte. Daca dormitorul are o suprafata generoasa, se pot folosi imprimeuri florale supradimensionate. Dimpotriva, daca dormitorul ocupa o suprafata redusa, sunt recomandate imprimeurile mici.

Citeste si: Tapet cu imprimeu floral pentru un decor reconfortant

O problema poate aparea si in ceea ce priveste combinarea mai multor tipuri de imprimeuri: flori, dungi, buline, carouri, pasari etc. Daca in decor se introduc elemente cu mai multe tipuri de imprimeuri vegetale (flori, frunze, arbori), iar ulterior se adauga si alte tipuri de imprimeuri, se va crea un decor supraincarcat si obositor. Zicala „less is more” se aplica de minune in acest caz.

In galeria foto va punem la dispozitie 15 dormitoare in care vedete sunt imprimeurile florale. Enjoy!

Articole similare

Trei culori la moda in orice sezon

casamea.ro

Accente de negru pentru amenajari elegante

Patricia Stroie

Duplex gigantic in Manhattan

Elena Virlan

Lasă un comentariu