Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Imbunatateste exteriorul casei tale cu ajutorul culorilor

Exista cel putin o modalitate prin care va puteti imbunatati aspectul exterior al casei, si anume cu ajutorul culorilor. Fie ca luati aceasta decizie inca din etapa de constructie, fie ca simtiti nevoia de o schimbare, culorile sunt intotdeauna binevenite si iata cum va puteti „juca” cu ele:

casele din lemn sau cele care au componente din lemn sunt foarte usor de „stilizat”, in sensul ca lemnul poate fi vopsit aproape in orice culoare.

Astfel, puteti crea un contrast de culori pastelate sau vii (asta daca sunteti curajosi) intre tamplaria locuintei (ferestre, usi, balustrade) si finisajul exterior (pereti, acoperis si gard).

usa de la intrarea in casa reprezinta „punctul central” al casei si merita scoasa in evidenta. O culoare indrazneata va schimba complet aspectul locuintei.

obloanele, desi fac parte tot din design-ul ferestrelor, ele sunt intalnite doar in cazul anumitor stiluri de amenajare. Daca ati optat pentru obloane, o culoare complementara fatadei casei le va pune si mai mult in valoare.

corpurile de iluminat, precum felinarele, dar si usa garajului sunt alte doua elemente pe care le puteti integra in proiectul vostru cromatic, folosindu-va de culori potrivite cu restul casei. 

Articole similare

Cele mai multe solicitari sunt pentru locuintele construite inainte de 2008

RL online

P + 1E 0112

RL online

Modern si original pe o amprenta de 67 mp

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu