Image default
LifeStyle

Imbratiseaza-ma-n culoare

Maia Martin isi motiveaza astfel demersul artistic:

Expozitia „Îmbratiseaza-ma-n culoare” reuneste compozitii abstracte si abstract-figurative. Am simtit dorinta de a ma desfata în bucuria pura de a asterne culori în structuri diverse si de a le înfrâna apoi cu ajutorul liniei. O linie neagra, superba în rationalitatea ei. Am simtit actul de creatie ca o lupta între Irational, reprezentat de culoare si Rational, reprezentat de linie. Am înteles astfel ca Rationalul îmblânzeste Irationalul, iar Irationalul da farmec Rationalului. O joaca mentala ce s-a transpus în cautari înfrigurate de noi efecte plastice. O cautare a unor texturi, a unor structuri, a unor linii compozitionale care sa ma alinieze si totodata sa ma alunge din umbra marelui Kandinsky. Cu bucurie expun acum publicului aceste lucrari pentru a putea fi si lor prilej de încântare vizuala a serpuirii liniei în teritoriul culorii.” Maia Martin, artist plastic

“Pictorita Maia Martin ne aduce in lumina culorile  tandretei, culori in care te poti scufunda, in care poti patrunde cu ochii inimii. Toate lucrarile ei iradiaza culoare si iubire deopotriva. Picturile artistei reprezinta viata cotidiana, transpusa in imagini, asa cum numai ea o simte si o vede.

“Daca pictezi, inchide ochii si cauta”, spunea Picasso. Maia Martin cauta si gaseste modalitati de exprimare folosind culoarea total si subliniaza cu linii curbe si  curate animatia vietii.”

Rodica Sultana,

Art manager Sultana Art

Detalii: Vernisajul a avut loc marti, 1 septembrie, ora 18.00. Creatiile Maiei Martin vor putea fi admirate de luni pana vineri intre orele 11.00 – 19.00 si sambata intre orele 10.00 – 14.00.

Adresa Atelierului de Creatie Sultana : Calea Grivitei nr. 403, bloc R, scara B, subsol, sector 1,(intrarea prin spatele blocului) Bucuresti. Telefon: 0723339352

Articole similare

Supa crema de dovlecei, mazare si leurda

casamea.ro

Probleme comportamentale ale cateilor

Geanina Bica

Supa de bere

de la cititori

Lasă un comentariu