Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Imaginea perfecta a unei locuinte cottage

Este suficient sa arunci o privire peste imaginile cu exteriorul acestei case si vei surprinde imediat sarmul ei aparte. Interiorul dezvaluie la fel de multe detalii captivante.

Imprejmuita de un gardut alb, ridicata pe un teren generos si inconjurata de o gradina incantatoare, aceasta casa are acel aer rustic pe care multi oameni il iubesc. Interiorul nu este mai putin atragator. La intrarea in locuinta se gaseste un hol insorit, luminos, altfel spus, un loc numai bun pentru a lasa haina si a-ti scoate pantofii. Peretii albi, tavanele inalte si podelele din lemn fac spatiile luminoase, aerisite si primitoare chiar si in zilele mohorate.

Camera de zi este amenajata cu mobilier realizat din materiale naturale, cum ar fi rachita si lemn. Ciotul de copac care serveste ca suport pentru lampa de birou reprezinta un obiect pe cat de simplu, pe atat de simpatic si interesant. Conceptul de design bazat pe simplitate si naturalete este prezent si in bucatarie, care arata ca o bucatarie autentica de tara. Aici exista o soba pe lemne, un cuptor de paine original, o masa rustica din pin perfecta pentru un mic dejun in familie. Foarte simpatice sunt jucariile retro utilizate in ambient ca obiecte decorative.

Materialele naturale sau cu aspect vechi sunt prezente peste tot in aceasta casa, dar exista si unele elemente specifice vietii moderne. Candelabrele mici si ornate care atarna in unele camere sunt semnul confortului contemporan.

 

Articole similare

Oază de liniște și de verdeață

casamea.ro

Melanj de stiluri si teme decorative intr-un apartament de 56 de mp

Elena Virlan

O casă modernă integrează tehnologia în decor. Află cum poți face asta și în locuința ta

comunicat de presa

Lasă un comentariu