Image default
LifeStyle

Iluminare by Paulo Coelho

Iar noul produs, lampa Glow, confirma atributele companiei.

Am descoperit acest brand in aprilie, la targul de la Milano, mai précis in zona dedicata iluminatului, Euroluce, si ne-au atras formele simple dar elegante, materialele versatile si finisajele de calitate.

De altfel, acestea sunt si directiile pe care se  bazeaza brandul, piesele reprezentand mixuri de traditie si inovatie, excelenta in design, in captarea emotiei, in materiale foarte bune si solutii optime pentru fiecare proiect in parte. Lampa Glow este una dintre noutatile companiei, un obiect cu o forma organica – elementul esential al produsului. Interiorul este disponibil in diverse culori si finisaje, cum ar fi auriu, oranj si alb.

Exteriorul este realizat din acrilic negru si lemn lacuit in acelasi ton. Globe Silver este o alta noutate, o lampa din policarbonat si crom, cu un design minimalist, ce reflecta intocmai ca o oglinda universul inconjurator. Iar gama Roll inglobeaza atat detalii contemporane cat si unele clasice, intr-o geometrie armonioasa. Un astfel de obiect nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta de must have-uri din aceasta toamna. 

Articole similare

Program Zilele Filmului German

comunicat de presa

Solutii simple care te ajuta sa spui adio mucegaiului si igrasiei

casamea.ro

Despre tortura in evul mediu

Mariela Vanu

Lasă un comentariu