Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei pentru spatii mici: 4 interioare sub 40 de mp. Partea I

Oricat de mica ar fi, o locuinta prezinta o serie de particularitati de care trebuie tinut cont atunci cand se realizeaza proiectul de amenajare. Designerii insa ofera si solutii de amenajare standard sau care pot fi adaptate la spatii foarte mici. In randurile urmatoare va prezentam primul exemplu de locuinta minuscula si modul in care a fost utilata.

In amenajarea acestui interior, designerii au utilizat lemn intr-o nuanta deschisa si au folosit o paleta neutra de culori. Cu siguranta, cromatica a fost inspirata din stilul japonez si scandinav minimalist.

Citeste si: 20 de solutii de amenajare pentru apartamente mici

Mobilierul de relaxare (canapeaua si bancuta) indeplinesc mai multe functii, fiind dotate cu spatii de depozitare generoase. Incaperea incorporeaza si un mic spatiu de gatit, dotat cu o masa de dining, care suplineste clasica masuta de cafea.

Insa atractia acestei locuinte il reprezinta coltul de dormit, un mini dormitor amenajat ingenios. Acesta este dotat cu un corp de mobilier sub care sunt incastrate corpuri de iluminat. Perdeaua asigura mai multa intimitate si confort pe timpul noptii.

Citeste si: Reguli de baza in amenajarea spatiilor mici

Decoratorii au mai recurs la doua trucuri pentru spatii mici: valorificarea spatiului pe verticala (corpuri de depozitare montate sub tavan) si utilizarea oglinzilor, care ajuta la amplificarea vizuala a spatiului.

 

 

Articole similare

Design si functionalitate in doua camere

casamea.ro

Magazinele ARKKA Home Lovers au împlinit un an!

comunicat de presa

Decor modern si atmosfera degajata pentru doi tineri

Elena Virlan

Lasă un comentariu