Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei pentru spatii mici: 4 interioare sub 40 de mp. Partea a IV-a

Oricat de mica ar fi, o locuinta prezinta o serie de particularitati de care trebuie tinut cont atunci cand se realizeaza proiectul de amenajare. Designerii insa ofera si solutii de amenajare standard sau care pot fi adaptate la spatii foarte mici.

In randurile urmatoare va prezentam al patrulea exemplu de locuinta minuscula si modul in care a fost utilata.

Apartamentul are o suprafata de 34 de mp si a fost proiectat pentru un cuplu tanar. Cand doua persoane locuiesc intr-un spatiu mic, unul dintre cele mai importante lucruri este gasirea unei modalitati de a mentine lucrurile la indemana, dar in ordine. In acest sens ajuta corpurile de mobilier cu functii multiple.

Citeste si: Un spatiu mic cu potential mare de amenajare

Interiorul a fost amenajat in stil scandinav. Cu alte cuvinte, in decor predomina nonculoarea alb (se regaseste la tavan, pereti, pardoseala si unele corpuri de mobilier), care ofera senzatia de spatiu.

Citeste si: 7 trucuri prin care sa faceti camerele sa para mai spatioase

O mica bucatarie cu bar pentru micul dejun, pentru un cocktail sau o cina intima este suficienta pentru doi tineri care petrec destul de putin timp acasa. In schimb, dormitorul a fost amenajat intr-o camera separata, ceea ce inseamna ca cei doi tineri pot primi musafiri peste noapte.

 

Articole similare

Casa din copac, varianta pentru oameni mari

Raluca Sofronie

Lucruri la care sa te uiti inainte de a cumpara o casa

casamea.ro

Mix intre culori si stiluri

Elena Turcu

Lasă un comentariu