Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei pentru spatii mici: 4 interioare sub 40 de mp. Partea a III-a

Oricat de mica ar fi, o locuinta prezinta o serie de particularitati de care trebuie tinut cont atunci cand se realizeaza proiectul de amenajare. Designerii insa ofera si solutii de amenajare standard sau care pot fi adaptate la spatii foarte mici.

In randurile urmatoare va prezentam al treilea exemplu de locuinta minuscula si modul in care a fost utilata.

Acest mic apartament este realizat in regim open-space. Desi designerii au optat pentru o schema de culori inchise (diverse tonuri de gri si nuante naturale ale lemnului), interiorul este aerisit gratie mobilierului minimalist care da iluzia ca tavanul este mai inalt, facand astfel ca spatiul sa para mai mare.

Citeste si: Reguli de baza in amenajarea spatiilor mici

Dulapurile si rafturile deschise ofera, de asemenea, senzatia de spatiu. Atmosfera este animata cu ajutorul plantelor fixate in perete, care ofera prospetime si culoare. Este de remarcat faptul ca ghivecele sunt mici, reprezentand un element decorativ discret. De fapt, intreaga amenajare se axeaza pe obiecte minimaliste care elimina efectul de spatiu aglomerat.

Citeste si: Idei de amenajare pentru apartamente mici

Corpul de mobilier care delimiteaza bucataria de living are triplu rol: masa tip bar, separator intre doua functiuni si spatiu de depozitare a veselei.

Articole similare

Locuinta construita dupa proiectul publicat in revista Planul Casei Mele

revista Planul Casei Mele

In viitor, design-ul va insemna tehnologie

Alexandra Petraru

Cada sau cabina de dus?

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu