Image default
Practic

Idei pentru renovarea apartamentului in aceasta toamna

Toamna nu se mai numara bobocii, dar cu siguranta se pun in inventar schimbarile. Care sunt binevenite, mai ales atunci cand vine vorba despre decorarea spatiului in care traim zi de zi.

De aceea, venim cu cinci idei de redecorare a locuintei, pentru a-i da un aer nou si un stil mai interesant:

Adu plantele in casa ta!

Daca nu ai plante, este timpul sa reimprospatezi camera cu cateva. Atat pentru ca ele sunt responsabile de curatarea aerului din incapere, dar si pentru ca vor da un aspect mai placut incaperilor. Nu este nevoie sa cumperi plante mari sau greu de intretinut, cateva flori de ghiveci vor fi suficiente. Daca ai curaj si iti permite spatiul, incearca o gradina verticala.

Modifica podeaua!

Nu mai este indicat sa folosesti mochete sau covoare prea mari, care retin praf si bacterii. Insa nu poti apela la covoare mici, daca podeaua nu este una de calitate. De aceea, poti lua in considerare folosirea unui parchet nou, curat si rezistent.

Consulta oferta de pe Arabesque.ro, unde gasesti mai multe modele, in functie de stilul casei tale.

Schimba draperiile!

Draperiile pot schimba in mare proportie aspectul camerei tale. In afara de asta, pot contribui la confortul din dormitor, pentru ca te feresc de lumina in diminetile in care vrei sa dormi mai mult. Alege unele noi, cat mai simple, pentru a nu incarca aspectul incaperii.

Fa un inventar al lucrurilor stricate!

In casa oricui exista anumite lucruri stricate, ori care nu mai sunt de folos. Cu toate astea, raman in diverse colturi ale locuintei, incarcand spatiul inutil. Fa un scurt inventar cu toate aceste lucruri si arunca-le pe cele pe care crezi ca nu le mai poti folosi.

Daca nu vrei sa te lipsesti definitiv de ele, incearca sa le gasesti o alta intrebuintare, transformandu-le in obiecte decorative. Spre exemplu, un telefon vechi poate fi folosit ca obiect decorativ. O cutie interesanta se poate transforma in vaza si asa mai departe. 

Articole similare

Imbunatatiri aduse unui apartament nou

Constantin Stefan

Cum să aranjezi tablourile pe un perete

casamea.ro

Renovarea unei bucatarii de 1,32 mp

Elena Turcu

Lasă un comentariu