Image default
Amenajari Interioare

Idei de utilizare a culorilor adunate din casele vedetelor

1. Incearca o piesa de mobilier standard, intr-o culoare neconventionala! In casa Ivankai Trump, am gasit o amenajare de birou cel putin interesanta. Intr-o camera cu o paleta neutra de culori, gasim un birou albastru electric care da sens si culoare intregii compozitii.

2. Sigur te surprinde sa auzi ca Ellen Pompeo, personajul principal din serialul Grey’s Anatomy, are un covor prins pe perete, chiar deasupra patului. Nu vorbim de rapirea din serai, totusi! Este vorba de o tesatura egipteana veche care umple dormitorul cu accente rosii si se potriveste de minune cu albul peretilor si griul antracit al mobilierului.

3. Foloseste un var colorat intr-un loc surprinzator! George Stephanopoulos si-a colorat tablia din spatele unor corpuri de mobilier cu rafturi intr-un gri – turcoaz, asortat cu alb si gri neutru, iar noi suntem de parere ca rezultatul este unul placut!

4. Foloseste un print colorat! Daca n-ai bani pentru lucrari originale de arta, nu spune nimeni ca trebuie sa renunti la ce iti place. Printeaza-ti lucrarea preferata, inrameaz-o si bucura-te de noua atmosfera. Asa a introdus si John Mayer accente de galben, folosind o lucrare cunoscuta a lui Andy Warhol.

5. Accesorizeaza intr-o singura paleta cromatica! Acest truc functioneaza de minune intr-o camera decorata neutru. Alege culoarea preferata si, ca lucrurile sa nu devina plictisitoare sau, mai rau, de-a dreptul obositoare, aduna accesorii care au aceeasi culoare, insa in mai multe nuante. Sarah – Jessica Parker a ales verdele pentru camera ei de zi, iar rezultatul este plin de prospetime!

 

Articole similare

Meciul campionilor CFR – RAPID

RL online

Traieste intr-un tablou renascentist!

Mugur Kreiss

Tu stii de ce majoritatea adora fierul de calcat vertical?

comunicat de presa

Lasă un comentariu