Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei de stocare pentru baile mici

In general, baile sunt cele mai mici camere dintr-o locuinta, in special din apartamentele standard. Daca la anumite lucruri poti renunta, exista produse si accesorii care nu pot lipsi dintr-o baie. Din fericire, solutii exista pentru orice, cu atat mai mult cand avem la dispozitie patru pereti neexplorati.

Astfel ca amenajarea pe verticala cum am mentionat si la inceput este cea mai buna solutie cand vine vorba de spatii mici. Fie ca vorbim de polite, bare de metal, carlige, etajere din lemn sau din sticla, toate sunt recomandate pentru depozitarea lucrurilor marunte sau usoare, precum produsele de intretinere cosmetica, corporala sau cateva prosoape. In plus, in magazinele de home&deco exista o multime de dispozitive de prindere la care puteti apela cu incredere.

Un alt pont foarte bun este acela de a “profita”de spatiu de sub chiuveta. Cea mai buna varianta este aceea a unei console in care sa incorporati si vasul sanitar pentru a nu lasa la vedere lucrurile personale. O alta solutie ar fi aceea unei etajere din lemn, micute, pe care sa o montati in acelasi loc si pe care sa o “camuflati”cu ajutorul unei draperii dragute.

In functie de arhitectura baii, o nisa in perete este ideala pentru scopul nostru. Aceasta nu fura nici un centimetru patrat din suprafata si te poti organiza in voie.

Usa de la intrarea in baie prezinta si ea potential deoarece pe interiorul ei puteti monta mai multe agatatori de care sa va folositi zilnic.

Articole similare

Elemente etnice intr-un penthouse din Londra

Elena Virlan

Postere metalice pentru pereti cu personalitate

casamea.ro

Atmosfera relaxanta intr-o casa din Grecia

Elena Virlan

Lasă un comentariu