Image default
LifeStyle

Idei de cadouri

Mai precis, cu idei neconventionale de cadouri, cum ar fi spre exemplu un voucher, cu “servicii” de genul o iesire seara cu fetele sau mic dejun la pat pentru o saptamana, care ar face pe oricine sa zambeasca. Un alt dar personalizat ar fi un album sau chiar un calendar realizat din colaje cu poze cu diferite persoane dragi relationate cu evenimente speciale, pe care sa il oferi de exemplu familiei. 

Incearca sa renunti anul acesta la clasicele cosuri pe care le cumperi de la supermarket si gateste tu cateva bunatati specifice de sarbatori, cu care sa iti impresionezi seful sau soacra. Merita efortul! Daca vrei sa mergi pe linia handmade, poti coase ori confectiona mici articole vestimentare; chiar daca nu vor iesi perfect, in fond de multe ori gestul conteaza. Cauta cat de mult poti obiecte rare sau unicat, nu neaparat scumpe, deoarece anticariatele si targurile sunt pline de astfel de produse, si fii original prin alegerile facute. Pentru prieteni, ia o poza in care apareti toti la o petrecere de exemplu si imprim-o pe tricouri albe sau cani. Cu siguranta ideea va fi apreciata.

Cumpara-le parintilor bilete la un spectacol pe care isi doresc sa il vada sau ofera-le o cina deosebita intr-un restaurant de top. Inscrie-te voluntar, macar in preajma sarbatorilor, intr-o asociatie sau ONG, iar satisfactia va fi negresit de neuitat.

Articole similare

Euroluce, expozitia corpurilor de iluminat

Madalina Craciun

Casute din lemn cu gradina, pentru batranii dintr-o comuna brasoveana

casamea.ro

Si pisicile pot imbatrani frumos!

Happy Feet Clinic

Lasă un comentariu