Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei de amenajare pentru apartamente sub 30 de mp. Partea a III-a

Designerii de interior sunt familiarizati cu paradoxurile locuintelor mici, in care constrangerile legate de spatiu nu fac decat sa le sporeasca creativitatea. In randurile urmatoare va prezentam cel de-al treilea apartament sub 30 de mp si modul in care a fost amenajat.

Conceptul de amenajare a fost realizat de designerul Stanislav Aynulov, care a propus o abordare inteligenta a gestionarii spatiului prin integrarea unui mobilier cu dublu rol acolo unde a fost posibil. 

Citeste si: Atmosfera tinereasca intr-o garsoniera de 35 mp

Apartamentul masoara 28 de mp, dar pare mult mai spatios. Designul simplu, culorile deschise si mobilierul multifunctional au reusit cu brio sa nu aglomereze spatiul, inclusiv vizual. Decorul a fost insufletit cu ajutorul unui covor colorat cu forme geometrice si corpuri de iluminat suspendate.

Firele lampilor sunt dirijate cu atentie de-a lungul plafonului. Acest lucru contribuie la obtinerea unui touch industrial rece, amplificat de lampile fixate in perete si suprafetele finisate cu caramida.

Citeste si: Amenajare ingenioasa a unui apartament de 45 de mp

Platforma ridicata ce gazduieste canapeaua/pat ofera suficient spatiu de depozitare dedesubt, dar si lucrari de arta moderna care unifica schema de culori.

Baia nu este mai putin surprinzatoare. Cabina si vasul de WC sunt amplasate pe colt, iar unghiurile jucause ale oglinzii sunt ca un ecou al obiectelor sanitare de colt.

Balconul este, de asemenea, luminos si aerisit. Aici a fost creata o mini gradina verticala care ofera spatiului culoare si prospetime. Pe latura opusa a fost amenajat un birou mic, cochet si practic.

Citeste si: Solutii optime de amenajare pentru un apartament de 35 de mp

Articole similare

Atelierul Andei Roman

Luana Ibacka

Casa la moda dupa 130 ani

Elena Turcu

Saftul specialistului

Luana Ibacka

Lasă un comentariu