Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Idei creative de a decora masa de Pasti. Partea a III-a

Spiritul sarbatorii pascale se reflecta nu doar in bucatele traditionale pe care le pregatim cu mare grija, ci si in modul in care ne decoram masa de Pasti – traditionala, simpla, vesela, eleganta, sofisticata etc., astfel incat sa obtinem atmosfera dorita.

Vesela si colorata
Sarbatoarea Sfintelor Pasti are loc primavara, intr-un anotimp care abunda in culoare. Prin urmare, va puteti lasa inspirati de acesta atunci cand decorati masa de Pasti. Se stie ca, dintre culori, cele fresh ne incarca cu energie pozitiva si ne binedispun. De exemplu, o fata de masa verde crud, cu buline, cateva servete galbene sau albe (care sa contrasteze cromatic cu cea dintai) vor contribui garantat la crearea unei atmosfere joviale.

Pentru a evita un decor obositor din punct de vedere vizual, puteti alege o vesela simpla, alba. Nu uitati ca florile si fructele au un puternic efect decorativ.

Daca vremea este frumoasa, va puteti amenaja masa de Paste in curte sau gradina. Va veti bucura nu doar de mancarurile delicioase, ci si de soare, aer curat si natura. In galeria foto veti descoperi cateva decoruri vesele de Paste care speram sa va inspire.

Citeste si: Idei pentru masa de Paste de la Ikea

Articole similare

Renovare completa

Revista Domus

Mansarda Perfecta – conferinta&expo

RL online

Podea din tocatoare de branzeturi intr-o ferma olandeza

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu