Image default
Home

Idei creative de a decora cu buget foarte mic

Va numarati printre persoanele care locuiesc temporar intr-un apartament cu chirie? Banii stransi v-au ajuns doar pentru achizitionarea mobilierului si electrocasnicelor si nu mai puteti investi in decoratiuni?

Ei bine, decorarea locuintei poate reprezenta cea mai simpla si distractiva etapa a amenajarii. Daca dati frau liber imaginatiei, puteti face adevarate minuni in decor cu sume modice sau chiar fara sa investiti niciun ban.  

Citeste si: 3 idei simpatice de a decora cu haine

Reciclarea obiectelor vechi sau inutile este doar o varianta. V-ati gandit ce decoratiuni interesante pentru pereti puteti obtine din ziare? O idee ar fi sa taiati bucati de ziare dupa tiparul unei harti si sa le lipiti pe perete (vedeti galeria foto). Efectul estetic este spectaculos, iar costurile 0.

O alta idee simpla este sa expuneti pe pereti revistele preferate. Pentru aceasta, aveti nevoie de 6 cuie, 6 reviste si 6 umerase de haine (care sa le sustina) si in 5 minute veti personaliza peretele.

Citeste si: Cum poti decora casa cu rame foto

Chiar si la capitolul mobilier puteti gasi solutii interesante. Un suport simplu din lemn, un teanc de reviste, o pernuta si 2 curele si ati obtinut un taburet de sedere foarte sic.

Oricine are acasa cateva sticle goale de vin. Acestea pot fi transformate in vaze pentru flori, in corpuri de iluminat sau chiar in obiecte decorative.

Citeste si: Postere, fotografii sau decoratiuni?

Va lasam sa descoperiti mai multe idei accesand galeria foto. Spor la decorat!

Articole similare

Ferestre antiefractie, cu izolare termica si fonica sporite

casamea.ro

Ce faci atunci cand nu poti agata tablourile in cui?

Ana Mincu

Instalarea parchetului “clic to clic”

Elena Virlan

Lasă un comentariu