Image default
LifeStyle

Iarna, lopetile si designerii

1. Firn este rezultatul a doi tineri designeri canadieni despre care putem spune orice, cu exceptia faptului ca n-ar sti cum sta treaba cu iarna, zapada si utilizarea lopetilor. Cu o abordare usor deconstructivista, Firn a fost redusa la cateva piese esentiale: lama, manerul (bara si prinderea). Momentan au fost produse doar 25 de lopeti pentru a fi testate, iar in toamna anului 2014 vor fi pregatite pentru iarna urmatoare.

2. Artistul Cal Lane realizeaza adevarate dantelarii din metal si abordeaza obiecte dintre cele mai neasteptate, in special obiecte industriale. Nu mare ne-a fost mirarea cand am vazut ce a reusit sa faca dintr-o banala lopata. Noi am recomanda-o cu drag doamnelor si domnisoarelor care poseda un simt civic debordant. 

3. Jan Habraken, in schimb, a decis sa nu se concentreze asupra proprietatilor lamei, ci sa gaseasca o noua functionalitate pentru momentele in care lopata nu este folosita. Wiggle Shovel Birdhouse functioneaza ca un adapost pentru pasari, deschis pe 2 laturi pentru a nu adauga prea multa greutate si a ramane manevrabila.

4. Ultima lopata care ne-a facut cu ochiul este cea de la elevetienii Lifeline. Are avantajul de a se putea dezasambla si transporta / depozita foarte usor, facand-o perfecta pentru trusa de urgenta a masinii. In plus, unde ati mai vazut voi lopata aurie? O recomandam si pe aceasta doamnelor si domnisoarelor, mai ales acelora care au cedat influentelor metalice din moda.

Speram ca acest articol va bate putin la usa spiritului civic. Mult spor la curatat zapada va dorim, ne vedem pe-afara!

 

Articole similare

Berbec 11-17 ianuarie

Dani Belea

Program și reguli de acces la concertele André Rieu & Johann Strauss Orchestra, 4 – 7 aprilie, BT Arena, Cluj-Napoca

comunicat de presa

(P) AlcoLine 021.9335 – Prima linie de asistență pentru lupta cu dependența de alcool

casamea.ro

Lasă un comentariu