Image default
LifeStyle

Hyundai anunta noi proiecte si aparitii importante pentru Intermat 2012

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) va prezenta in aprilie, la Paris, cu ocazia targului Intermat, o gama extinsa de echipamente pentru constructii, minerit si industria extractiva. Aceasta include lansarea primului model din noua Serie -9A de excavatoare si incarcatoare frontale, alaturi de o selectie larga de alte modele consacrate de excavatoare, incarcatoare frontale, miniexcavatoare si stivuitoare cu brat telescopic. De asemenea, va avea loc lansarea globala a gigantului excavator de 120 de tone, R1200-9, dar si avanpremiera primului model Hyundai Hybrid, de 22 de tone, ce ofera o productivitate exceptionala si un consum economic de combustibil.
Hyundai va prezenta diferite modele de excavatoare (modele mini, pe senile si cu zero tail-swing) si incarcatoare frontale pe pneuri, inclusiv modele din ambele serii (-9 si inovativa -9A), impreuna cu cele mai recente doua stivuitoare telescopice ale Seriei -7E.

Noua Serie -9A de excavatoare si incarcatoare frontale
Excavatoarele si incarcatoarele frontale din Seria -9 sunt recunoscute pe toate pietele importante pentru fiabilitatea si valoarea lor comerciala. Bazandu-se pe aceasta reputatie, Hyundai a demarat inceperea unui program de actualizare (updatare), ce are in vedere introducerea noii Serii -9A si a primelor echipamente din noua gama ce va fi prezentata in aprilie, la Intermat. Cea mai importanta schimbare in cadrul acestui program este introducerea motoarelor diesel conforme cu standardul EU Stage IIIB, cu emisii reduse de noxe si cu un consum de combustibil imbunatatit, impreuna cu alte sisteme de operare si control.

Noul excavator-emblema de 120 de tone – R1200-9

Subliniind intentia sa de a concura in toate sectoarele industriei echipamentelor de constructii si minerit, Hyundai isi sustine angajamentul, prin introducerea noului excavator top-end din categoria peste 100 t, investind la scara larga in dezvoltarea de noi produse si noi oportunitati de piata. 
Construit pe experienta Hyundai avuta cu modelele de mare capacitate de 50 t si 80 t, noul R1200-9 de 120 t a fost conceput avand in vedere expansiunea la nivel mondial a sectorului mineritului si industriei extractive, unde cererea pentru eficienta, excavarea mineralelor si extractia la scara industriala au alimentat cresterea vanzarilor pentru camioane mari si echipamente care sa le incarce.
R1200-9 este propulsat de un motor Cummins QSK23-C de 23 de litri, cu 6 cilindri, de 760 CP (567 kW). O atentie deosebita a fost acordata izolarii cabinei, pentru a asigura in interior un nivel scazut de zgomot.
Prima versiune a noului excavator de 120 t este echipata cu un brat de 7,55 m si o cupa de 6,7 m³ – o combinatie ce ofera o adancime maxima de sapare de 8 m, cu o raza de 13,76 m si o inaltime de incarcare de 7,8 m. Forta maxima de excavare a cupei este de 64,9 tone, avand 3 moduri de putere selectabile – Power, Speed si Economy. Este cu siguranta un utilaj destinat operatiunilor de sapat la scara uriasa si incarcarii camioanelor de mare capacitate.

Tehnologia Hybrid

Un alt exemplu al strategiei de inovare tehnologica pe care-l da Hyundai este grija pentru dezvoltarea de noi sisteme. Rezultatul a peste 3 ani de cercetare si dezvoltare in domeniu va fi prezentat la Intermat cu ocazia anuntarii primului excavator Hyundai Hybrid, R220LC Hybrid. Puterea de 133 CP (100 kW) a motorului diesel combinata cu puterea electrica, ambele controlate printr-o unitate hibrid centrala de control, permit folosirea optima a puterii disponibile. Rezultatul este o economie de combustibil de 25% si chiar o performanta crescuta comparativ cu un excavator conventional echivalent. Noua tehnologie este gata sa intre in productie si se anticipeaza lansarea ei pe piata pentru anii urmatori.

Mini/Midiexcavatoare

Binecunoscuta Serie -9 Hyundai de mini si midiexcavatoare cuprinde 7 modele de baza, de la 1,6 t pana la 8 t, incluzand modelele zero tail-swing de 2,7 t si 3,6 t.

”Conditiile de piata continua sa fie dure pentru toti, in special in Europa, dar Hyundai considera ca este important sa arate nu doar ultimele produse si inovatii in domeniu, ci si devotament si sprijin pentru clientii si dealerii sai din regiune. Iar unul dintre cele mai bune moduri de a arata acest lucru este prin sublinierea rezultatelor in ce priveste investitiile companiei ca lider mondial” –  a comentat importanta targului Intermat dl Milan Wamsteker, HHIE Marketing Manager.

Articole similare

High Heels High Hopes, primul Society Club din Romania a fost lansat

comunicat de presa

Cum a fost la deschiderea expoziției When South Meets North din cadrul Romanian Design Week 2017

casamea.ro

Stima noastră și mândria, București – periferia!

casamea.ro

Lasă un comentariu