Image default
Calatorii LifeStyle

Hotelul-capsula din Peru – doar pentru iubitorii de senzatii tari

Ori de cate ori auzi cuvantul “Peru”,  primul lucru care iti vine in minte este peisajul uimitor al zonelor montane, unice in lume. Cei care sunt suficient de curajosi se pot bucura de ele intr-un mod inedit.

Skylodge este un hotel din sticla in forma de capsula, construit pe o stanca din Peru. Natura Vive Skylodge reprezinta un proiect realizat special pentru turistii dornici de senzatii tari, dar care isi doresc un nivel de confort ridicat.

Pentru cei dispusi sa plateasca 200 £ pe noapte, au curaj si o forma fizica buna, acest vis poate deveni realitate. Calatoria si investitia se merita din plin. Aventura incepe la baza unei stanci. De aici, turistii trebuie sa urce aproximativ 122 de metri pentru a ajunge la una dintre cele trei capsule disponibile. Fiecare capsula este realizata din sticla si fixata de stanca cu ajutorul unor barne si cabluri din otel.

La interior, exista suficient loc pentru doua persoane, care pot dormi noaptea intr-un pat matrimonial confortabil. In afara de dormitor, hotelul este dotat cu o baie ecologica si chiar si cu un set de perdede, pentru cei care s-ar lasa intimidati de pasari. J

Hotelul beneficiaza de ventilatie. Cu toate acestea, daca vrei sa iti intinzi picioarele sau sa respiri aerul curat al diminetii „in salbaticie”, te poti muta pe „acoperis”, adica o mica suprafata din lemn asezata deasupra capsulei.

Locatie: Pista 224 km, Urubamba-Ollantaytambo, Cusco, Peru

Sursa foto: http://unusualplaces.org

Articole similare

(P) Häfele prezintă soluții pentru un nou concept arhitectural inovator, MicroApart 20/30

casamea.ro

Deco Box, un nou concept de arta decorativa pe lemn

casamea.ro

Plantarea bulbilor de toamnă: sfaturi practice

Elena Virlan

Lasă un comentariu