Image default
LifeStyle

Hörmann si Ambasadorul Michael Schumacher militeaza pentru sustenabilitate si protejarea mediului

Din 2013, reputatul pilot de Formula 1 Michael Schumacher este Ambasador Hörmann la nivel international. Michael Schumacher este un model de succes, ambitie, experienta, entuziasm si pasiune pentru tehnologie, atribute impartasite si de Hörmann.

„Cunosc brandul Hörmann inca de la inceputul carierei mele motorsport. Chiar și ușile noastre secționale industriale de go-kart din Kerpen erau de la Hörmann. Acum le vad pe numeroase piste din circuitul de Formula 1, de la Nürburgring pana la Shanghai. Sunt foarte interesat de tehnologiile fiabile inovatoare, care in sportul pe care il practic sunt foarte importante. De aceea, activitatea mea ca Ambasador Hörmann va fi cu siguranța foarte interesanta si vom avea numeroase oportunitati pentru a schimba noi idei”, declara Michael Schumacher, Ambasador Hörmann.

“Pana acum am lasat calitatea produselor noastre vorbesca de la sine”, declara Bogdan Cojocaru, Director General Hörmann Romania. “Dar, prin Michael Schumacher, am gasit Ambasadorul perfect care reprezinta valorile companiei – angajament, fiabilitate și progresul prin intermediul tehnologiei”.

Hörmann a introdus in fabricile sale un sistem de management energetic, certificat in conformitate cu ISO 50001, prin care aproximativ 40% din necesarul folosit este reprezentat de energie ecologica certificata. Prin masurile luate, Hörmann economisește aproximativ 1.400 de tone de CO2 in fiecare an.

Produsele Hörmann au primit eco-certificarea de durabilitate din partea IFT – Institutul de Tehnologie pentru Ferestre. In 2011, compania a prezentat prima Declaratie de Mediu pentru Produse (EPD) pentru uși de tabla. In prezent exista eco-certificate pentru aproape toate grupele de produse.  

Prin toate aceste masuri, Hörmann reduce emisiile sale anuale de CO2 cu 16.000 de tone.

Articole similare

Stelute cu nuci si migdale

Ana-Maria Oancea

Pensiunea Sarmizegetusa, la un pas de obiectivele turistice din Hunedoara

Elena Virlan

Fripura de porc cu cartofi, la cuptor

de la cititori

Lasă un comentariu