Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Hitachi lansează noul excavator de capacitate mare ZX530LCH-6

Hitachi Construction Machinery Europe NV a lansat noul excavator mare ZX530LCH-6. Proiectat şi fabricat pentru proiecte de construcții pe scară largă și cariere, acesta oferă un înalt nivel de durabilitate, fără a compromite eficiența.

Beneficiind de protecție suplimentară pentru componentele cheie și materiale de înaltă calitate, noul excavator încorporează tehnologia unică Hitachi dezvoltată special pentru seria mare de excavatoare Zaxis-6 și are caracteristici versatile pentru o gamă largă de medii de lucru dificile. Mai multe elemente vin să sporească durabilitatea lui ZX530LCH-6. Braţul a fost ranforsat prin folosirea unor plăci mai groase, iar trenul de rulare este alcătuit din componente robuste, inclusiv elementele de legătură ale şenilei, legătura principală, cadrul rolei de ghidare și suportul rolei superioare. Noul excavator mare Zaxis-6 mai încorporează şi alte componente de calitate, precum consola din cabină, care este fabricată dintr-o rășină rezistentă din clasa AES ce previne deteriorarea sub incidenţa razelor UV. Structura superioară este etanşată (în jurul pachetului de răcire) cu materiale de înaltă calitate pentru a elimina orice deteriorare provocată de căldură. Acestea asigură utilajului o răcire pe termen lung și emisii reduse de zgomot.

Tehnologia HIOS IIIB dezvoltată de Hitachi oferă o eficiență de excepție. Acesta utilizează două pompe și supape de control pentru a reduce consumul de combustibil și costurile. ZX530LCH-6 poate economisi combustibil până la 5% în modul ECO, cu aceeași productivitate ca și modelul precedent. Această tehnologie hidraulică are, de asemenea, un impact pozitiv asupra productivității, datorită rotirii eficiente, coborârii brațului și mişcărilor balansierului şi cupei. Prin tehnologia sa avansată, sistemul de post-tratare asigură mai puține emisii. Acesta constă dintr-un catalizator de oxidare diesel, injectarea unui amestec de uree, sistem SCR (reducere catalitică selectivă) și amortizor de sunet. Noxele sunt reduse şi datorită turbinei cu geometrie variabilă și sistemului EGR răcit de volum mare.

„Excavatoarele mari Hitachi au fost întotdeauna produse lider de piață, iar cu gama Zaxis-6 nu am făcut niciun compromis. ZX530LCH-6 oferă un mediu de lucru confortabil pentru operatori și este rapid și precis, datorită eficienței sistemului hidraulic. Este renumit pentru consumul redus de combustibil, precum și pentru productivitatea ridicată, asigurând rentabilitatea capitalului investit ROI (return on investment)”, a afirmat Burkhard Janssen, General Manager al departamentului Product Management & Engineering al HCME.  

Sursa: www.mequipment.ro

 

Articole similare

Cum mentii caldura intr-o casa vitrata

casamea.ro

Deutz va furniza motoare constructorului japonez Takeuchi

M.Equipment

“Rabla”, varianta imobiliara

RL online

Lasă un comentariu