Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Hidroizolarea fundatiilor si a subsolurilor, o necesitate!

Nu numai ca pot aparea nenumarate probleme de tipul celor enumerate mai sus, dar in acelasi timp va scadea valoarea imobilului, vor fi necesare reparatii ulterioare iar casa va deveni un mediu nesanatos din cauza mucegaiului.

Tocmai din acest motiv, specialistii Sika iti recomanda sa alegi produse performante, special create pentru nevoile tale. Un astfel de exemplu este Sika MiniPack Waterproofing Mortar, un mortar de impermeabilizart monocomponent, gata preparat.

Acesta este special conceput pentru impermeabilizarea si protejarea fundatiilor, peretilor subterani sau partial ingropati, structurilor de retentie a apei, putand fi aplicat direct pe straturi suport precume beton, zidarie si tencuiala din ciment. In plus, acesta are o aderenta foarte buna, lucrabilitate ridicata si se intareste repede.

Specialistii Sika iti amintesc ca trebuie sa fii atent la anumite detalii pentru a te asigura ca lucrarea se executa asa cum trebuie. Astfel, cel mai important lucru este ca stratul suport sa fie neted, fara praf, particule desprinse, grasimi sau uleiuri. Sika MiniPack Waterproofing Mortar se aplica foarte usor, cu pensula dura, bidineaua, sau mistria in 2 – 3 straturi.

Mai multe detalii despre Sika MiniPack Waterproofing, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.

 

Articole similare

Cat mai costa un teren in Capitala?

revista Planul Casei Mele

Casa construita in intregime din containere si prefabricate, in San Francisco

Madalina Constantin

Coșul de fum, un detaliu important pentru casa ta!

comunicat de presa

Lasă un comentariu