Image default
LifeStyle

Hiab introduce două noi macarale forestiere LOGLIFT: 140Z şi 150Z

Hiab, parte a Cargotec, introduce două noi macarale forestire LOGLIFT 140Z şi 150Z la expoziția KWF din Germania. Noile modele au fost proiectate luând în considerare siguranța, performanța și confortul, precum și durabilitatea și costurile scăzute pe durata de viață. Capacitatea de ridicare a noii serii de macarle variază între 14-15 t.

"Am proiectat mai multe caracteristici noi pentru aceste macarale forestiere pentru a ne asigura că operatorii îşi pot face treaba bine în condiții aspre. Cu Hydraulic Pilot Control (HPC) sunt posibile funcționarea lină și ușoară a macaralei, precum și un control precis al mişcărilor acesteia, indiferent dacă dispozitivul de comandă este convențional sau de tip joystick. De asemenea, am proiectat un nou scaun pentru o mai bună siguranță, ergonomie și vizibilitate", a spus Toni Ahvenlampi, senior manager, Portfolio Management, LOGLIFT.

Noile modele dispun de sistem SafetyPlusTM cu monitor extern, care afişează date privind performanțele macaralei în timpul funcționării, precum și notificări de service. Sistemul Hose Protection Link protejează împotriva loviturilor și permite schimbarea rapidă a furtunurilor, dacă e nevoie. Macaralele sunt vopsite în conformitate cu procesul de vopsire ecologic nDuranceTM pentru o mai mare rezistență la coroziune. "Oferim trei ani de garanție pentru modelele LOGLIFT 140Z şi 150Z precum și propria noastră rețea de service și piese de schimb. Cu aceste modele noi vom continua să sărbătorim a 50-a aniversare LOGLIFT împreună cu clienții noștri", a spus Jon Lopez, vicepreşedinte Hiab Macarale Forestiere.

Sursa: www.mequipment.ro

Articole similare

Nu uitati! A aparut revista Casa Mea de septembrie! O puteti cumpara si online

casamea.ro

Readers Cafe, destinatia celor care iubesc rafinamentul

Elena Virlan

Cum se întreține o barbă perfectă de 3 zile

casamea.ro

Lasă un comentariu