Image default
Amenajari Interioare

Gri metalic si roz: doua culori in trend

Culorile joaca un rol esential intr-un decor, iar pasionatii de design interior vor alege cele mai relevante culori pentru personalitatea lor, dar care sa fie totodata si in trend.

In acest sezon, printre culorile in tendinta se numara si o „pereche” mai neobisnuita, dar creativa: gri metalizat si roz. Griul este o culoare neutra, considerata putin mai rece si impersonala, iar rozul face parte din culorile vii, care aduc la viata un spatiu anost.

Citeste si: 30 de modalitati de a decora cu gri si galben

Cu alte cuvinte, aceste doua culori se completeaza reciproc si pot da nastere unor decoruri fascinante si originale. Designerii le recomanda in aproape orice tip de incapere: living, dormitor, hol, baie etc.

Designerii recomanda ca griul poate fi utilizat pentru fundal (finisaje) sau ca si culoare de baza, iar rozul sa fie folosit ca accent. Intr-o incapere cu pereti zugraviti intr-o nuanta de gri sau cu piese de mobilier gri, din metal, pot fi adaugate accente roz, fie prin intermediul textilelor (perdele, draperii, pernute decorative etc.), fie prin accesorii si decoratiuni (lampi, vaze, veioze, tablouri, rame foto, flori etc.).

Citeste si: Decor relaxant, guvernat de culoarea gri

In galeria foto va punem la dispozitie cateva interioare amenajate in gri si roz pentru a va convinge de puterea decorativa a acestor culori.

Articole similare

60 mp potriviti

Omid Ghannadi

Sika si tehnologia fabricarii geamului izolator

RL online

Imprimeul in zig-zag: vesel si hipnotic

Catalina Coca

Lasă un comentariu