Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Grecia: Locuinta unifamiliala cu accente moderne

La exterior constructia este compusa din trei volume si da impresia existentei la interior a unor spatii individuale cu destinatii diferite, unite in acelasi perimetru, dar interiorul este, in fapt, un loc deschis fara delimitari intre camere.

Parterul cuprinde camera de zi, locul de luat masa si bucataria, iar etajul gazduieste biroul si dormitorul. Spatiul de la parter este un open-space, camera de zi fiind delimitata de dining printr-o treapta. Bucataria si livingul au perete comun spre gradina. Principalul avantaj al deschiderii spre un spatiu privat este acela ca permite amplasarea de geamuri foarte mari si iluminatul se realizeaza preponderant natural.

Formele interioare sunt foarte simple si urmeaza linii drepte, in contrast cu exteriorul neregulat al acestei case. Un alt detaliu atipic este semineul dreptunghiular, inalt, incadrat de un geam. Designerul a optat pentru un sistem discret de iluminare in toata casa. In living acesta a fost realizat  cu ajutorul unor spoturi de mici dimensiuni mascate de un plafon coborat. 

Mai multe proiecte pe Archello.

Articole similare

Decoratiuni supradimensionate – cum sa le incorporezi?

Alexandra Petraru

Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern

Elena Virlan

Obiecte benefice pentru casa

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu