Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Gratarul, solutii de amenajare

Dar, pentru a se bucura de un gust deosebit, este foarte important ca gratarul sa fie bine pus la punct.

Gratarul pare a fi, in ultima perioada, un accesoriu nelipsit din curtile noastre. Indiferent de cat de mic este spatiul de care se dispune de jur imprejurul casei pentru gratar se gaseste un loc. Acest lucru nu este deloc de condamnat, ci din contra, este admirabil deoarece mancarea pregatita la gratar, mai ales legumele, sunt sanatoase.

Gratarul trebuie, insa, sa fie amplasat intr-o zona a curtii la care sa se ajunga foarte usor. Indicat este sa se afle langa o terasa si, mai ales, langa o sursa de apa. De aceea, mai nou, langa gratare se creaza un spatiu special pentru o chiuveta. In acest fel, carnea poate fi pregatita chiar langa gratar.

Exista o sumedenie de modele de gratare, de diferite dimensiuni, fiecare adaptabile gradinii dumneavoastra. Cele de ultima generatie sunt prevazute cu spatii de depozitare si loc pentru portionarea carnurilor sau taierea legumelor. De foarte multe ori, langa gratar sau chiar incorporat trebuie sa existe un loc special pentru lemnele de foc si pentru carbuni.

Constructia propriu-zisa este realizata din caramida. La exterior, insa, poate fi placat in orice fel doreste proprietarul, dar cel mai adesea se apeleaza la piatra naturala. Gratarul este, de cele mai multe ori, din inox.

Articole similare

Achizitia unei locuinte poate intarzia cu pana la 80 de zile din cauza birocratiei

Costel Popa

Avantajele caselor cu un singur nivel

Elena Virlan

Usi de exterior

RL online

Lasă un comentariu