Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Gradina suspendata din casa ta

Creata de designerii canadieni, lampa Babylon are nu doar un nume inspirat, dar si sansa de a deveni una din cele sapte minuni ale locuintelor moderne, datorita functiilor sale multiple – de a lumina incaperile, de a “gazdui” mici gradini suspendate si, nu in ultimul rand, de a surprinde prin originalitate.

Lampa este realizata din aluminiu si portelan, iar palaria masoara 39 de centimetri in diametru si 15 centimetri in inaltime, cu o adancime de 4 centimetri. In spatiul dedicat florilor poti aseza plante suculente, plante aromatice, bonsai si alte plante dragi tie.

Poti folosi chiar palaria lampii pentru depozitarea jucariilor copilului sau pentru orice alte obiecte care nu-si gasesc locul.

Chiar daca e conceputa pentru interior, lampa are un strat protector care ii asigura rezistenta la umezeala, pentru a-ti permite sa uzi plantele fara grija coroziunii. Tine insa cont sa nu le pui prea multa apa atunci cand le uzi, pentru ca palaria lampii nu are gauri de scurgere. De asemenea, sa ai in vedere nevoile de lumina si temperatura ale plantelor pentru care optezi.

In ce priveste pretul minunii moderne, acesta variaza intre 450 de dolari, pentru modelul cu o singura lampa, si 1375 de dolari pentru modelul format din trei lampi.

Citeste si: Idei de amenajare cu plante aeriene

Articole similare

30 de gradini Zen uimitoare

Elena Virlan

Floarea de colt in casa ta?

RL online

Relaxare urbană

Oana Voicu

Lasă un comentariu