Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Gradina in stil Disney

In cadrul acestui eveniment special, desfasurat in perioada 2 martie – 15 mai, in Orlando (Florida), sunt organizate diverse activitati pentru copii, precum si distractii pentru intreaga familie.

Anul acesta, organizatorii au pregatit un adevarat spectacol de horticultura. Ceea ce a atras in mod irezistibil atentia au fost sculpturile tematice, care i-au infatisat pe eroii preferati ai celor mici: Mickey Mouse si Minnie, Donald si Daisy, Goofy si Pluto, Frumoasa si Bestia, Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Doamna si Vagabondul, Bambi si Bocanila, Tinkerbell si multi altii.

Pe parcursul intregului eveniment, expertii horticultori au tinut seminare, au oferit consiliere, au dat sfaturi si au impartasit vizitatorilor mici secrete pe care acestia le pot incerca acasa. Ba mai mult, atelierele de lucru si demonstratiile facute au reprezentat, atat pentru copii cat si pentru parinti, adevarate lectii de gradinarit.

La Festivalul International Epcot, frumusetea si diversitatea naturii se imbina cu spectacole live, focuri de artificii, comici, mimi, dansatori si tobosari. Iar la toate acestea se adauga o serie de atractii care reprezinta cultura si bucataria a 11 tari: Mexic, Norvegia, China, Germania, Italia, SUA, Japonia, Maroc, Franta, Marea Britanie si Canada.

Cu alte cuvinte, la Epcot, creativitatea si imaginatia sunt incurajate, iar dragostea pentru natura este pusa la loc de cinste. 

Articole similare

Cum se culeg strugurii?

Dan Mazilu

Sfaturi pentru reamenajarea baii

casamea.ro

Cum alegi mobilierul de gradina

Elena Virlan

Lasă un comentariu