Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Gradina in Filipine: mica, dar fermecatoare

Aceasta mica gradina tropicala se afla in Metro Manila, Filipine, intr-un frumos cartier cu case cochete. Raul de los Santos este proprietarul acestei gradini si, totodata, autorul proiectului de amenajare.

In Filipine, clima este atat umeda (din iunie pana in septembrie), cat si uscata (din septembrie pana in mai), iar aceste fotografii au fost facute in sezonul cald si uscat, adica in perioada martie – mai. In amenajarea gradinii, Raul a folosit plante indigene din regiune.

Curtea din spate are aproximativ 152 de metri si a fost amenajata in 2003. In realizarea proiectului, proprietarul a dat dovada de un simt artistic fin. Raul are o bogata experienta in Ikebana, astfel ca e greu de afirmat daca talentul sau pentru peisagistica este dobandit sau innascut.

Filipine este o tara cu multe gradini superbe, amenajate in stil exotic, care se remarca prin modul in care sunt combinate diferitele specii de plante si prin atentia acordata detaliilor. Chiar daca aceasta gradina este mica, totusi, reprezinta o adevarata oaza de relaxare. Priviti imaginile si o sa va convingeti!

Articole similare

Bucatarie primitoare in stil industrial

Elena Virlan

O gradina colorata cu accente englezesti

RL online

Serele verticale, solutia pentru gradinile mici

Simona Popa

Lasă un comentariu