Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Gradina cu flori si legume

O casa la tara cu gradina frumoasa reprezinta pentru multe persoane refugiul perfect. Este locul in care se pot deconecta de la problemele de serviciu si de grijile vietii de zi cu zi.

Pentru aceste persoane, o casa cu spatiu verde in jur este locul ideal de relaxare si de incarcare a bateriilor. Nici nu e de mirare avand in vedere ca o gradina ingrijita bine, cum este si cea din imagini, reprezinta un real rasfat pentru simturi. Cultivarea si ingrijirea florilor si plantelor este pentru unii proprietari o activitate relaxanta in sine.

Este si cazul proprietarilor acestei gradini din Douglassville, Pennsylvania . Julie si Dave sunt pasionati de gradinarit si gatit. Prin urmare, dupa o zi obositoare de lucru, cele doua activitati ii relaxeaza si inveselesc.

Proprietarii au pus accent pe aspectul estetic al gradinii, dorindu-si sa creeze in jurul casei un mic paradis verde. Astfel, au plantat mai multe specii de flori care sunt delimitate cu ajutorul bordurilor din piatra. Un alt obiectiv pe care l-au realizat a fost plantarea unor specii de plante cu inflorire in perioade diferite, astfel incat gradina sa beneficieze de flori pe aproape tot parcursul anului.

Gradina este animata cu ajutorul accesoriilor – pietre imprimate, broscute, felinare etc, dar si al garduletelor vopsite in alb. Magazia din spatele gradinii reprezinta un alt punct de atractie, mai ales ca finisajul exterior il imita pe cel al casei.

Julie si Dave mai detin un mic teren (situat langa gradina cu flori), pe care planteaza legume. Adepti ai unui stil de viata sanatos, ei aloca timp serios conservarii legumelor pentru iarna. Admirabil.

Articole similare

15 bai in stil industrial cu detalii moderne

Elena Virlan

Albastru pentru o bucatarie originala

Elena Virlan

O gradina relaxanta, cu lemn si piatra

Luminita Musetescu

Lasă un comentariu