Image default
LifeStyle

Goodyear RM-4B+ este cea mai nouă gamă de anvelope pentru camioane rigide

Goodyear a introdus pe pieţele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) gama de anvelope RM-4B+ Off The Road (OTR) pentru basculante rigide.

După performanţele de succes din Statele Unite, noua gamă OTR, ce include mai multe dimensiuni noi, inclusiv o versiune de 63 inch, prezentată recent la MINExpo 2016 în Las Vegas, este acum disponibilă pentru clienții din EMEA. Gama cuprinde cinci dimensiuni pentru vehiculele ce lucrează în condiții severe; inclusiv pe terenuri cu rocă și agregate, precum și pe suprafețe dure îmbunătățite.

Gama Goodyear RM-4B+ prezintă o adâncime a benzii de rulare de 170 și condiții optime de rigiditate ale suprafeței de rulare pentru o performanță excelentă la uzură. Compusul inovator CycleMax al benzii de rulare asigură o funcționare rece și este îmbunătăţit pentru rezistență la căldura suplimentară. Rezistența la căldură este, de asemenea, un beneficiu al canalului central, ce conferă tracțiune laterală adăugată. Alte caracteristici ale suprafeţei de rulare includ blocuri interconectate pentru o stabilitate ridicată și caneluri principale înclinate pentru tracțiune față și laterală. Deosebit de importanți pentru condiții severe de funcționare sunt pereții laterali extra-groși, care asigură o protecție excelentă la frecare și impact.

"Noile noastre anvelope RM-4B+ OTR dispun de cele mai noi tehnologii în domeniul materialelor, designului, construcției și fabricației. Datorită acestui fapt ele oferă performanțe ridicate în toate domeniile, rezultând într-un număr mare de ore de funcționare și, prin urmare, costuri reduse pe oră pentru clienții noștri", a declarat Octavian Velcan, Managing Director anvelope OTR Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Gama extinsă de anvelope Goodyear RM-4B+ OTR pentru camioane rigide cuprinde următoarele dimensiuni: 18.00R33; 21.00R35; 24.00R35; 40.00R57; 46/90R57; 53/80R63. Toate anvelopele sunt tubeless radiale, cele de dimensiunea 18.00R33 având un rating de trei stele (***) și o capacitate de încărcare de până la 12.150 kg. Modelele 21.00R35, 24.00R35, 40.00R57 și 46/90R37 sunt toate de două stele (**) şi au capacități maxime de încărcare de la 14.500 la 63.000 kg.

Sursa: www.mequipment.ro

Articole similare

Fa-i o bucurie copilului tau!

comunicat de presa

De ce sa optam pentru textile ecologice

Elena Virlan

Gemeni 8-14 decembrie

Dani Belea

Lasă un comentariu