Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Ghivece inedite (partea a II-a)

Sub influenta tendintelor arhitecturale, a interpretarilor moderne si a multitudinii materialelor, gama de recipiente pentru plante a devenit atat de bogata incat este o adevarata provocare sa alegi ceea ce iti place cel mai mult.

Rasina, polietilena, plasticul, compozitele din fibra de sticla, metalul, fibra de calcar, nichelul, lemnul de esenta tare, otelul, cimentul reprezinta o parte din materialele care se utilizeaza la fabricarea ghivecelor cu un design spectacular.

In ceea ce priveste culorile, acestea sunt concepute special pentru interioarele amenajate in stil modern. Albul, negrul, bronzul, culorile pamantii sunt cateva nuante de efect care vor completa in mod placut interiorul sau exteriorul casei.

Gama de forme si dimensiuni este, de asemenea, nelimitata. Fie ca sunt inalte si inguste, fie ca sunt joase si au diverse forme geometrice, ghivecele au un design atat de atractiv incat sunt greu de trecut cu vederea.

In completarea designului reusit al ghivecelor vine frumusetea si gingasia florilor, conferind impreuna o nota distincta oricarei amenajari. 

 

Articole similare

Cat de necesare sunt accesoriile de gradina?

Catalina Coca

Idei pentru biroul de acasă

casamea.ro

Top 10 cele mai neobisnuite balcoane din lume

Elena Virlan

Lasă un comentariu