Image default
LifeStyle

Gemeni 11-17 ianuarie

Pentru Gemeni finalul saptamanii este unul placut, ba mai mult, este ceva care ii poate face sa se bucure peste masura. Cineva ii invita la cina sambata sau duminica, acolo pot intalni persoane care stiu sa se bucure si sa-i faca pe toti cei prezenti la fel ca ei. Pot iesi la o plimbare, prima dupa sarbatorile de iarna, sau pot sa faca ei o petrecere, asa cu ceea ce au in frigider si cu multa buna dispozitie.

Aceasta se poate chema incarcarea bateriilor. Inceputul saptamanii este unul abrupt pentru Gemeni care au sansa sa-si consolideze cariera, sa aiba proiecte diverse ce vor ajuta sa va gasiti un alt job pe langa cel actual, daca il aveti, sau sa va stabiliti unele contacte ce pot sa ajute la un nou proiect. Evitati discutiile in contradictoriu daca nu stapaniti bine situatia si va enervati repede. Mai bine lasati pe altii sa decida in saptamana asta pentru dvs. si o sa fie in regula.

Pentru ca perioada este mai agitata si zilele par sa se desfasoare hei-rupist, poate sunteti ceva mai agitati si de aceea va pierdeti cumpatul mai usor. Important este sa nu luati decizii importante pe care apoi sa le regretati sau sa va traga in jos. Aveti oportunitati de exprimare a talentului, a capacitatilor dvs., asa ca nu aveti de ce sa va  plangeti. Veti primi oferte avantajoase de munca in care va puteti exprima la justa valoare, puteti fi apreciati dupa merite si remunerati  cum doriti. Cei tineri indeosebi au sansa sa faca o calatorie de specializare in alta tara.

Momentele de munca se imbina frumos cu cele de relaxare, invatand mereu ceva ce poate fi de folos sau sa redescoperiti o placere. Stiti ce aveti de facut, va tineti de treaba, chiar daca unele accente ale personalitatii Geamanului ies la iveala si nu sunt tocmai demne de pus in rama. Relatia cu partenerul de viata este placuta desi aveti mult de cerut iertare referitor la modul cum v-ati exprimat anterior toleranta fata de cel drag. Dar dati semne de revenire pe calea cea buna. Poate veti avea mai multe discutii relaxante despre tot de nu ati vorbit pana acum, pentru ca ati fost fie prea ocupati, fie prea egoisti. Sanatatea nu mai este de neglijat asa cum puteati face in tinerete sau cand organismul va permitea. Banii se plimba prin conturile Gemenilor.

Citeste Horoscopul saptamanii 11-17 ianuarie pentru toate zodiile.

Articole similare

Design de toamna, de la Arctic

comunicat de presa

Cum se fabrică o conservă de pește?

casamea.ro

Hörmann militeaza pentru sustenabilitate si protejarea mediului

RL online

Lasă un comentariu