Image default
LifeStyle

Geamurile se pot curata foarte usor

Stim ca nu poti elimina aceasta sarcina de pe lista, motiv pentru care iti venim in ajutor cu cateva sugestii utile pentru a-ti eficientiza munca. Magazinele de specialitate ne pun la indemana produse menite sa rezolve toate problemele care pot aparea.

Asadar, in cazul in care geamurile nu sunt foarte murdare, este suficient sa le speli cu o laveta si o solutie speciala. Daca insa ai renovat casa si te confrunti cu pete de var si vopsea sau cu resturi de ciment, va trebui sa le indepartezi mai intai cu un razuitor. Acesta poate fi din metal, cu lama slefuita si maner din lemn, sau din plastic, cu lame care se pot inlocui. O alta problema pe care o poti intampina este inaltimea ferestrelor. Renunta la metoda incomoda si chiar periculosa a urcatului pe scaun, scara sau pervaz si cumpara o racleta cu stergator. Ai grija ca aceasta sa permita conectarea unui prelungitor, pentru a putea curata si jumatatea de sus a ferestrei. De regula, racletele au maner din otel imbracat in cauciuc, pentru o ergonomie sporita.

Ei, nu-i asa ca acum pare mult mai simplu sa speli geamurile?

„Trusa” obligatorie: razuitor, racleta, stergator, galeata, solutie de spalat geamuri, laveta umeda pentru geamuri, laveta uscata

Articole similare

Ralph Lauren Home

revista Caminul

Cum se intretin hainele copiilor?

Elena Virlan

Alege sa faci sport!

casamea.ro

Lasă un comentariu